babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

WaterWipes Törlőkendők (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A legtisztábbat Babádnak és az egész Családnak.

Immáron három éve, hogy Magyarországon is megvásárolható a WaterWipes, mely a világ legtisztább törlőkendője. 

Az elsőként a nagy hálózatok közül az AUCHAN volt, melynek polcain megtalálható volt a WaterWipes és jelenleg is folyamatos akciókkal várnak mindenkit. Ezt követően az online kereskedelemben egyre több helyen találkozhattak vele az Édesanyák. Napjainkra a WaterWipes Törlőkendők megtalálhatók a Rossamann Drogériák, Mini Manó Babacentrum, Pelenka.huBijo Szakáruház, Mediline, CareclubBabaszafari, Mamamibolt és még számos helyen, összesen közel 300 ponton találkozhatunk vele.

 

De miben is rejlik a WaterWipes igazi egyedisége?


A megalkotását tekintve is már az motiválta, hogy egy olyan, eredetileg Babáknak és Újszülötteknek készült termék jöjjön létre, ami akár allergiás vagy ekcémás bőrre is alkalmazhatóEmellett az újszülöttek esetén már közvetlenül a születést követő pillanatban is akár már használható. Így több évnyi kísérletezést és fejlesztést követően született meg az első WaterWipes Babatörlőkendő.

 

Olyan törlőkendő született, mely valóban semmilyen káros adalékanyagot sem tartalmaz.  Csupán, egy speciális eljáráson átment teljesen tiszta víz, valamint tiszta Grapefruit mag olaj eszencia adja a WaterWipes törlőkendő összetevőt. Ezen kívül semmilyen parfüm adalék, tartósítószer vagy bármilyen a babák és az érzékeny bőr számára káros anyag sem található meg az összetevők között. Így az elmúlt években gyakorlatilag az összes díjat és elismerést elnyert a WaterWipes Törlőkendő amit csak lehetett. Bizonyítottan alkalmazható az Újszülöttek esetében már a születést követően. Teljes nyugalommal használhatjuk gyerek és felnőttek esetében ekcémás vagy egyéb allergiás tünetek megjelenése lakalmával. Így biztosak lehetünk benne, hogy Gyermekünk és családunk bármely tagja a legtisztább gondoskodásban részesül.

 

Próbáld ki Te is a WaterWipes Törlőkendőket Gyermekeddel vagy akár a nyári napokban saját magad frissítése céljából. Hiszen a WaterWipes magas nedvesség tartalma és tiszta összetevői biztosítják, hogy a test bármely részére alkalmazva biztonságos felfrissülést adhat.

 

Keresd a WaterWipes törlőkendőket partnereinknél vagy a WaterWipes Webáruházában: https://waterwipes.hu/waterwipes-webaruhaz/

Ajánló

Mire figyeljünk...
Táplálkozás, mozgás, összhang.
Ötletek első gyermekeseknek!

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Bárki, aki elindít egy érzést benned, valójában csodát hoz az életedbe. Légy hálás érte, mert olyat mutat, amit eddig még nem éreztél - hisz minden megismételhetetlen. A mosoly, ahogyan rád néz, vagy épp megölel... kétszer nem történik meg ugyanaz.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!